Utolsó kommentek:

thoomas26 2017.04.11. 06:01:15

@Csákk Norrisz: Köszönöm! :) Természetesen kókuszzsírral vagy vajjal is kiváltható a sertészsír, de az én meglátásom szerint (mértékkel fogyasztva) a sertészsírt egyáltalán nem szabadna tiltólistára tenni. Szerintem, a finomított zsiradékokkal ellentétben nincs az egészségre káros hatással, s egészséges életmód mellett bátran fogyasztható. (Kivétel persze, ha valaki például epekímélő diétát kell kövessen.)

Bejegyzés: Hatlapos - cukormentesen

Csákk Norrisz 2017.04.10. 17:52:10

Jól néz ki, bár nekem itt a xillit és a teljes kiőrlésű liszt mellé eléggé visszásnak tűnik a sertészsír. :)

Bejegyzés: Hatlapos - cukormentesen

thoomas26 2017.04.10. 17:04:28

@Krutzifix: De, a hozzávalók pontosan a megfelelő állagú tésztát adják ki. Azonban ez akár változhat annak függvényében is például, hogy milyen lisztet használsz. Ezért fogalmaztam így. A megfelelő állag azt jelenti, hogy könnyen nyújtható legyen, ugyanakkor ne legyen túl lágy sem. Ezért a tejet érdemes utoljára hozzáadni a tészta hozzávalói közül, s azzal lehet az állagot a kívántra beállítani.

Bejegyzés: Hatlapos - cukormentesen

Krutzifix 2017.04.09. 18:30:03

"A tészta hozzávalóiból megfelelő állagú tésztát gyúrunk " Oszt vajon mi a megfelelő állag ebben az esetben? Avagy a hozzávalók nem adják ezt ki?

Bejegyzés: Hatlapos - cukormentesen
süti beállítások módosítása